• 5e673464f1beb

Nūhou

PVTECH–Ua loaʻa i ka mea hoʻokele LED home mua ka ʻae ʻia o ke daimana TUV-PSE

E like me ka paionia o ka home LED tube, hele mau ʻo Pvtech i ka ʻoihana mua-hope.ʻOiai ʻo Led tube me ka mea hoʻokele kūloko ua oʻo loa a ua hoʻokūkū nui ka mākeke, ua kālele ʻo PVTECH i ka hoʻolālā, R&D i ke kahua o ka pahu LED me ka mea hoʻokele waho a ʻo ia ka mea mua e kiʻi i ka ʻae ʻia o ka daimana TUV-PSE.

Ma waho aʻe o ka palapala daimana PSE, ua ʻae ʻia ka mea hoʻokele waho o PVTECH i nā palapala he nui, e like me TUV-CE, CB, TUV mark a me nā palapala hōʻoia ʻē aʻe. -a puni aʻoi aku ka maikaʻi kumukūʻai/hana lākiō huahana i ka honua.

Hoʻopuka ʻia ka palapala hōʻoia PSE e like me ka mea houNā mea hana a me nā hoʻoponopono palekana.e hāʻawi i ka loiloi huahana ma hope o ka nānā ʻana i ke ʻano, ka hana, ka palekana a me nā mea ʻē aʻe.Mai ka 1stʻO Iulai 2012, pono e loaʻa i nā mea lawe mai a me nā mea kūʻai aku ke ʻae ʻia o ka daimana PSE, a i ʻole e pāpā ʻia lākou e kūʻai aku i ka mea hoʻokele waho LED.No laila lilo ʻo PSE i nā pae ʻoihana.

Akā ʻoiai he koʻikoʻi ia, no laila ʻoi aku ka liʻiliʻi o ka ʻoihana kūloko i ka ʻae ʻia o ka daimana PSE.Hoʻokumu ʻo PVTECH ma ka mākeke Iapana a hoʻohana pono i kona hiki R&D e loaʻa i ka ʻae ʻia o ka daimana PSE e TUV Rheinland me ka maʻalahi i loko o ʻekolu mahina.

I kēia manawa, loaʻa i ʻelua pūʻulu o nā huahana ka ʻae ʻia o ka daimana PSE, hoʻokahi hoʻokahi mea hoʻoili hoʻoili waho ʻē aʻe ʻelua ʻelua hoʻoiho hoʻopuka waho. uhi ka mea hoʻokele i ʻewalu mau mea, e like me 8W * 2,10W * 2,13W * 2,18W * 2 etc.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-15-2012